Tilbudsoversigt

TilbudsviftenM
Tilbuddet udvikles løbende og består pt. af følgende dele:
 1. Inspirationsmøde
  Et møde på en halv dag, der har Det første skridt på Seniorvejen som mål. Eller en Workshop på en hel dag, der har Den første seniorplan som mål.
 2. Valgfrie moduler
  Som opfølgning på Inspirationsmødet/ Workshoppen er der udarbejdet seks Moduler, der viser forskellige veje, som en senior kan vælge at følge: Det er henholdsvis Jobvejen, Iværksættervejen, Frivillighedsvejen, Den kreative vej, Motions- og sundhedsvejen samt Omsorgsvejen. Det er muligt for den enkelte deltager at vælge et eller flere af disse moduler. For eksempel Det første seniorjob eller Den første senioraktivitet.
 3. Etablering af netværk
  For de personer, der ønsker at mødes og hjælpe hinanden med at realisere deres valg af seniorvej, er der en mulighed for at få hjælp til at etablere og understøtte et Netværk. Målet med denne indsats er at støtte Det første aktive netværk.
 4. Individuel sparring
  Endelig er der mulighed for at få Individuel Sparring på de emner og udfordringer, som den enkelte senior ønsker at drøfte. Målet med denne indsats er at få afdækket seniorernes skjulte ressourcer.

Klik på relevant link og få mere at vide om de enkelte forløbstyper.