Referencer

Et jobpletskud
Ram plet med de 4 effektive jobsøgningsværktøjer

Erfaring
I mere end 30 år har jeg afklaret, vejledt og understøttet en bred vifte af ledige ind på arbejdsmarkedet. Herunder unge og ældre, mænd og kvinder, danskere og udlændinge, ufaglærte og uddannede. Målet med denne indsats har været “hurtigst muligt i job”.

Kompetencer
Jeg har et bredt kendskab til arbejdsmarkedet på baggrund af de forskellige arbejdsfunktioner, som jeg har bestridt samt på grund af mine tre forskellige uddannelser, hhv. klejnsmed, teknisk tegner og cand. mag. I mit arbejdsliv har jeg løbende efteruddannet mig fx. med kursusforløb i systemisk teori, coaching, mentorstøtte, kollegial supervision. Mit fokus har altid været på den enkeltes valg, refleksion og handling.

Vision
Nu vil jeg gerne stille mine kompetencer og erfaringer til rådighed for en ny målgruppe med et nyt mål. Den nye målgruppe er kommende seniorer på vej ud af arbejdsmarkedet. Det nye mål er at lette overgangen fra job til arbejdsfri, at afklare egne værdier og præferencer samt at sætte en kurs for seniorlivet – at finde sin Seniorvej.

Relevante projekter og kursusforløb, som jeg har været tilknyttet
Socialfondsprojektet ”Senior Power” 1998, som blev udviklet i samarbejde med blandt andet Senior Erhverv i region Midtjylland. AF-projektet Jobvejen 1999.

Gennemførte aktiviteter
Inspirationsmøde om Seniorvejen for medlemmer af Senior Erhverv i Aarhus den 1. oktober 2015  seniorvejen SEAA 011015

Inspirationsmøde om LinkedIn for medlemmer af Senior Erhverv i Aarhus den 12. november 2015  En_LinkedIn-profil_kan_øge_jobchancen

Inspirationsmøde om Coaching for medlemmer af Senior Erhverv i Aarhus den 21. januar 2016 Inspirationsoplæg om Coaching

Se også linket til Historien om Seniorvejen